Където инфлуенсърите и брандовете споделят

Dreamer manual – Майчинство, кулинарни приключения, здравословен начин на живот, пътувания

0

Име: Таня Григорова

Instagram профил: Dreamer manual

Facebook профил: Dreamer manual

Основни теми в комуникацията: Истината за живота като майка; кулинарни приключения – бързи и лесни здравословни рецепти; здравословен начин на живот – веганство и хранене без глутен; пътувания; бременност, раждане и женско здраве.

Брой последователи в Instagram: 2327

Брой последователи във Facebook: 1619

Блог: https://dreamermanual.com/

Гордост: Гордея се с професионализъм и работа по детайла с оглед на натурата ми на перфекционист. Изграждам трайна връзка с бранда и това кой стои зад него като го имплементирам в ежедневието си по възможно най-естествения начин за мен.

Бизнеси, които предпочита: Брандове свързани с моите интереси – женски теми, майчинство, кулинарни приключения с алтернативни продукти, сладкарство, пътувания, здравословен начин на живот.

Важно: По професия съм маркетинг специалист, предприемач и създател на ивент агенция, била съм основател и на бизнес свързан с алтернативното хранене. Имам доста години опит в сферата на бизнеса в хранително-вкусовата промишленост. Имам интерес към това да подкрепям малки бизнеси и каузи, които кореспондират на моите виждания за живота. Ще се радвам, ако мога да взимам участие и във физически събития свързани със здраве и хранене.

Град: Пловдив

Няма коментари

Подобни