Където инфлуенсърите и брандовете споделят

Influentica

0

Име: Influentica

Профили в социалните мрежи:

Instagram: Influentica

Гордост: Инфлуентика стартира преди около 4 години като малка бутикова агенция. Нашата цел никога не е била да представляваме ексклузивно лица и да ги обвързваме с договори. С работата обаче изградихме искрени приятелски взаимоотношения с някои от инфлуенсърите и те сами пожелаха да бъдат представлявани от нас. Така лека полека към момента имаме над 30 лица, които са част от нашето портфолио по свое собствено желание.

През годините сме работили с някои от най-големите брандове на пазара, успешно работим и с други агенции.

Винаги се стремим да сме коректни с нашите партньори – било то инфлуенсъри, брандове или агенции. Смятаме, че успешен бизнес в България се гради на база репутация и доверие и се стараем да сме верни на тази максима.

Започнахме с организация на кампании в социалните мрежи, но с времето се развихме и в разработването на цялостни рекламни концепции, професионални фотосесии за digital и outdoor кампании, видеозаснемане за digital и TV, voiceover и студийни записи за радиореклама.

Някои клиенти през 2020-2022:

 1. HBO
 2. Coca Cola
 3. Foodpanda
 4. Dm
 5. Arlen.bg
 6. Panasonic
 7. Leonardo Optics
 8. Cocosolis
 9. Sephora
 10. MaxiPet
 11. Dominos
 12. Pizza Lab
 13. Kaufland
 14. Crystal Holding

Примери за проведени кампании през 2021-2022:

Remix, Иван Тишев, Дара Екимова, Реми Тоин, юли 2021

Комплексен проект, в който включихме композитор, певица и танцьор, които създадоха за Ремикс музика, песен и танц – допълващи се взаимно така, както всеки елемент от облеклото допълва другия, за да се получи финална завършена визия.

Rexona, Реми Тоин, юли 2021

Кампания, състояща се от два видеоклипа за Рексона, включваща креативна концепция, избор на локация и заснемане. Едното видео бе високо оценено от централата на клиента и последва закупуването му за ТВ.

Dominos, Лазар Ангелов, април 2021

Концепцията на кампанията включваше снимкови постове с продуктово позициониране с няколко известни личности, сред които Ненчо Балабанов и Яна Маринова. С Лазар Ангелов направихме забавно видео, което се прие отлично от последователите му.

Arlen.bg, Александра Гърдева, юни 2022

Арлен. Бг е наш дългогодишен клиент, чиято основна цел е генериране на последователи в инстаграм профила на бранда. Чрез играта си с Алекс Гърдева той получи над 6000 нови последователи.

Edo Sushi, Ивайло Захариев, юни 2021

Кристал Холдинг се доверяват на нас за всичките си кампании с популярни лица. Едно от тях е и Ивайло Захариев, който заедно със семейството си беше част от мащабните кампании на холдинга.

Контакти: Ева Гоцина – Нецова, e.gotsina@influentica.bg, 0895420607

Град: София, България

No comments

Подобни