Където инфлуенсърите и брандовете споделят

Keystars.com: новата българска платформа за лесни и бързи кампании с инфлуенсъри 

0

Keystars.com е платформа за инфлуенсър маркетинг, която улеснява брандовете във всички процеси при работа със създатели на съдържание и звезди: 

от създаване на бриф, през посочване на условията за участие, избор на канали и количество съдържание, селекция на инфлуенсърите при супер информативен интерфейс, където за секунди се ориентирате за последователи, ER, гледания на сторита и reach на постовете до достъп на информация за техните адреси за доставка на пратките, данни от кампанията в реално време и готов рипорт след края й.

Keystars.com работи на абонамент, а съпортът при необходимост, е изцяло на български език.

Платформата е разработена и управлявана от екипа на KEY Academy, агенцията, която е известна с портфолиото и работата си с едни от най-големите звезди в България.

Тя се появява като естествено развитие на дейността на KEY Academy, които искат да посрещнат търсенето на нано и микоринфлуенсъри, които са склонни да работят на бартер или да се включат в колаборации по техен избор на база богата гама от предложения в рамките на платформата.

За инфлуенсърите:

Keystars.com предлага прозрачна и лесна за използване платформа, където инфлуенсърите могат да открият брандове, които съответстват на тяхната аудитория и стил. Те имат възможността да работят по кампании, които са в синхрон с техните интереси и ценности, което гарантира по-висок ангажимент и автентичност. Keystars.com не само помага на инфлуенсърите да нарастват своята аудитория, но и да увеличават своите приходи чрез участие в успешни и иновативни кампании.

Свързването на профила им и даването на разрешение за достъп до данните от Instagram е от изключителна важност, за да избират клиентите в реално време и на база конкретните им търсения. Важно е да се отбележи, че платформата само показва тези данни, но няма право да управлява нищо от съдържанието или да се намесва в профилите на инфлуенсърите. Над 150 вече са регистрирани като създатели на съдържание в keystars.com и всички процеси текат гладко. Допълнителен бонус за регистрираните инфлуенсъри е и че KEY Academy работи и като инфлуенсър агенция и това е много лесен начин да ви забележат и да ви включат в някоя от следващите им кампании.

За брандовете:

Keystars.com предлага достъп до широка мрежа от инфлуенсъри, всеки от които е уникален по своему и способен да донесе стойност на вашата марка. Платформата ви позволява да таргетирате точно тези инфлуенсъри, които съответстват на вашите търсения и целева аудитория, като по този начин оптимизирате вашия маркетингов бюджет и увеличавате ROI. Keystars.com предоставя инструменти за проследяване на резултатите от кампаниите, което ви позволява да анализирате и оптимизирате вашите стратегии в реално време. От най-малки профили до популярни разпознаваеми лица могат да се включат във вашата кампания, стига да имате достатъчно привлекателна оферта за тях.

Успешни кампании:

Keystars.com вече може да се похвали с редица успешни кампании с големи и по-малки брандове като Ozone.bg, Clever Book, Top Kids, Bogatina, Flex Fit, Bactojoy. Всяка от тези кампании е уникална по своему, като демонстрира гъвкавостта и ефективността на платформата. В тях се включиха от 3 до 50 инфлуенсъри за една кампания. Инфлуенсърите са успели да създадат оригинално и впечатляващо съдържание, което не само привлича вниманието на аудиторията, но и допринася за ръста и популярността на брандовете. Рапортите се свалят в PDF файл за цялата кампания, а всеки участник по отделно има своя секция, където клиентите също могат да следят в реално време.

Регистрацията в keystars.com за инфлуенсъри е напълно безплатно, а за брандовете е под формата на абонамент за 1 кампания, за 4 или 8 кампании на година. Има опция и за агенции да се присъединят със специално подготвена за тях оферта. 

Всички въпроси можете да отправяте на info@keystars.com.

Няма коментари

Подобни