Където инфлуенсърите и брандовете споделят

Black Friday за онлайн магазините – как да се възползвате от инфлуенсъри, мобилни приложения и маркетинг трикове + правни и логистични въпроси (уебинар)

0

На 8-ми и 10-ти ноември от 10 до 12 часа ще се проведат два уебинара, организирани от eCommerce Academy, с фокус Черен петък и възможностите пред онлайн магазините.

На първата дата ще бъдат обсъждани следните теми:


Как мобилните приложения ни помагат да продаваме по-ефективно с участието на Стефан Бошнаков, съосновател на иновативния български SaaS продукт BeyondCart , който само за няколко дни превръща онлайн магазините в мобилни приложения.


Какви маркетингови тактики да използваме в последната минута, които Георги Кандев от дигитална маркетинг агенция Netpeak, ще представи и коментира с останалите участници.

Как инфлуенсърите ни да ни докарат повече трафик и продажби

е темата на Радостина Христова, Influencer & Digital Marketing, създател на Инфлуенсър Медия България.

Регистрацията за уебинара е безплатна на този линк: https://forms.gle/5AmHSvEegrcVcuni7

На 10-ти ноември ще се информирате по следните важни аспекти от онлайн търговията на Черен петък:

За какво да внимаваме от правна гледна точка ще ви насочи Мартин Пенчев, юрист и управляващ съдружник в Адвокатска кантора „Сотиров, Пенчев и партньори“.

Как да обслужваме клиентите си по-ефективно е темата на Павел Кьосев, който е професионален експерт в зоната на продажбите и обслужването на клиенти. Той ръководи мултинационални екипи за обслужване на клиенти и продажби, както и се грижи за изграждане и усъвършенстване на клиентските преживявания.

Как да се справим с изпращане на всички пратки, без да си създадем проблеми и всички въпроси, свързани с логистика, ще можете да зададете на Вихрен Бисет, Главен търговски директор в euShipments и отговаря за всички търговски аспекти на взаимоотношенията с партньори, подизпълнители и клиенти.

Записването за двата уебинара се осъществява в една форма:

Те ще се проведат на живо, което ще осигури директна комуникация с експертите в реално време.

Към Facebook събитието на уебинар 1: https://fb.me/e/30RMcLVxV

Към Facebook събитието на уебинар 2: https://fb.me/e/3R0pDcNMf

No comments

Подобни