Където инфлуенсърите и брандовете споделят

Григор Димитров е световният бранд посланик на Payhawk

0

Григор Димитров с гордост представя България. Роден в град Хасково, Григор – или просто Гришо, както приятелски го наричат хората в България – винаги гордо представя нашата родина на световната сцена. Той е първият български тенисист, спечелил титла от финал на ATP.

Въздействие на глобално ниво

Спечелил девет титли на сингъл от ATP Tour, достигнал до № 3 в света и в момента с 52 последователни участия в турнири от Големия шлем – това са само част от многобройните постижения на Григор на световната сцена.
„В Payhawk черпим вдъхновение от неговите постижения, тъй като се стремим да оказваме значимо глобално въздействие, подпомагайки клиентите по целия свят.“

Винаги водени от ценности

Харесваме стила на игра на Григор – смесица от динамика и елегантност – както и неговия характер.
Той олицетворява конкурентоспособност и страст, като същевременно запазва смирение както на корта, така и извън него. Едновременно с това Григор последователно подкрепя различни благотворителни организации чрез собствената си фондация. Всички тези качества отразяват стремежите ни като компания и оформят етиката ни като личности.

“Чудесно е да си част от екип, чийто отдаден на работата си труд ги е довел до глобален успех. Искрено съм щастлив, че споделяме едни и същи ценности, заедно със стремежа да се отблагодарим на местните общности.” – казва Григор Димитров, професионален тенисист и глобален посланик на марката Payhawk

Източник на новината: https://payhawk.com

Няма коментари

Подобни