Където инфлуенсърите и брандовете споделят

Hris and other sweets – Красота, козметика, грим, грижа за кожата и косата

1

 

Име: Христина Ковачева

Instagram профил: @hris_kovach

Facebook профил: Hris and other sweets

TikTok профил: @hris_kovach

Основни теми в комуникацията: Красота, ревюта на козметика, грим, грижа за кожата, грижа за къдрава коса, здраве, здравословни рецепти

Брой последователи в Instagram: 2600

Брой последователи във Facebook: 600

Блог: https://hrisandothersweets.com/ със средно 3500 посещения месечно

Гордост: Винаги избирам най-подходящия канал и методи, по които да представя даден продукт или бизнес. Комуникирам прозрачно с брандовете, спазвам срокове и давам обратна връзка. Занимавам се професионално със SEO и управление на социални медии и винаги мога да предложа нещо нестандартно. Познавам отлично аудиторията си и знам как да им поднеса даден продукт, за да им бъде интересен и ангажиращ.

Бизнеси, които предпочита: Козметични марки и услуги – те са ми силната страна и най-голямата страст. Предимство в блога давам главно на български козметични бизнеси, а дългосрочното партньорство дава много добри резултати и за двете страни.

Статия: За Христина

Важно: Всички материали, които изработвам са SEO оптимизирани, за да генерират максимално органичен трафик. Статиите в моя блог са един от най-силните ми рекламни инструменти. Работя с фактури.

Град: София

1 comment

  1. Epcur 10 февруари, 2023 at 17:35 Отговор

    Отскоро следя различните профили на Христина в социалните мрежи. Прави ми впечатление, че дава някои добри съвети, определено ще продължа да я чета и в бъдеще. Блогът ѝ е много приятен за четене, качва и снимки на много от продуктите.

Post a new comment

Подобни