Където инфлуенсърите и брандовете споделят

Мирена Керезова – Майчинство, полезни съвети, безумни ситуации с деца

0

 

Име: Мирена Керезова

Instagram профил: MirenaKerezova

TikTok профил: mirenakerezova

Основни теми в комуникацията: Майчинството и грижите на дете през очите на една откровена, забавна и самоиронична майка. Полезни съвети от личен опит. Безумни ситуации с деца

Брой последователи в Instagram: 5500+

Брой последователи в TikTok: 17 000+

Блог: https://dramallama.eu/

Гордост: Винаги търся интересен и откровен начин за представяне на продуктите и услугите на партньорите ми. Забавните видеа, които правя, често достигат до стотици хиляди потребители. Старая се да изграждам дългосрочни връзки с брандовете и да им давам повече от посочените в офертата активности. Това се отразява както на отношенията ни, така и на последователите ми, които се убеждават, че наистина харесвам бранда.

Бизнеси, които предпочита: Бизнеси, предоставящи качествени услуги и продукти за деца, жени и семейства на адекватни цени, така че представянето им в профилите ми да бъде полезно за аудиторията ми, която е предимно от майки.

Важно: За мен е от първостепенно значение да харесвам и наистина да използвам продуктите, които представям. Затова често работя и с компании, които познавам от преди бизнес отношенията ни.

Град: София

Няма коментари

Подобни