Our New Horizons – Пътешествия

Име: Кристина Кацарска-Стоименова

Instagram профил: @kristinatravelling

Facebook профил: @OurNewHorizons

Основни теми в комуникацията: Основната тема в съдържанието ми са пътешествията – както градските, така и планинските. В същото време заедно с последователите ми търсим и откриваме новите хоризонти в заобикалящия ни свят. Към тях ни водят не само пътуванията в буквалния смисъл на думата, а и книгите, филмите, театралните постановки, кулинарията, празниците и делниците – всяко ново нещо е цял нов хоризонт. Ежедневно споделям кратки истории за огромния свят, който вълнува и мен, и хората, проявяващи интерес към съдържанието ми. Освен това говоря не само за откритията си, а и за емоциите, които те създават у мен. Споделям щастието си, споделям и своите размишления. Ако така провокирам поне по една усмивка и едно „аха!“ дневно, съм постигнала своята цел.

Брой последователи в Instagram: 2722

Брой последователи във Facebook: 1044

Блог: ournewhorizons.com

Гордост: Aнгажирам ли се да презентирам даден продукт/ услуга, давам всичко от себе си, защото наистина искам да помогна на доверилите ми се хора, а и много се забавлявам. Освен това винаги успявам да пречупя темата през моята призма, така че да бъде интересна и разбираема за аудиторията ми. Гордея се и със способността си да рисувам с думи.

Бизнеси, които предпочита: На първо място, бизнеси, които харесвам и подкрепям, зад чиято идея заставам. Що се отнася до сферата им на дейност, мога да вплета отлично в съдържанието си всичко свързано с пътешествия, природа, здравословен начин на живот, хармония, домашен уют, храна и напитки, книги, изкуство, празнично настроение. Не изключвам и козметиката, стига тя да е удобна и полезна за хората с пътешественически дух.

Статия: Блиц интервю: Кристина от Our New Horizons

Село Старо Железаре: Където рисунките са на всеки дувар (снимки), автор: Кристина Кацарска от ournewhorizons.com

Важно: Усмихни се!

Град: София

Абонирай се за инфлуенсър новини

Обещаваме да изпращаме само новини и информация за инфлуенсъри и брандове от България и света

Ние не спамим!

Оставете първия коментар

Тази статия може да ви хареса:
Дария Ганчова- Фармация, Здравни съвети , хранителни добавки, козметика, майчинство