Където инфлуенсърите и брандовете споделят

Пазарувай с приятел е най-новото начинание на Amazon

0

Amazon представи нов интерактивен шопинг канал, който позволява на клиентите си да пазаруват заедно с любимите си създатели на съдържание и да се ангажират с тяхното съдържание на живо.

„Amazon live“ е напълно безплатен телевизионен канал и вече е достъпен за клиентите си в САЩ по Prime и Freeveе.

Каналът включва шопинг съдържание на популярни създатели на Amazon Live, марки и знаменитости, като Лала Кент, Канди Бурус, Пейдж ДеСорбо, Ашли Яконети, Джаред Хайбон, Рейчъл Кларк, Мадисън ЛеКрой, Хейли Калил, Tastemade и The Bump.

Ключовата функция на „shop the show“ на Amazon е възможността на зрителите да разглеждат и купуват стоки директно от телевизионния екран с помощта на мобилното си устройство. Каналът съчетава социална мрежа с възможност за пазаруване със стрийминг на телевизия. Докато гледат клиентите могат да отворят приложението на Amazon, да потърсят „shop the show“ и веднага да видят снимки на представените продукти в реално време.

„С новия ТВ канал „Amazon Live“ правим пазаруването по-достъпно, забавно и ангажиращо от всякога“, каза Уейн Пурбу, вицепрезидент на Amazon Shopping Videos.

„Гледането на Amazon Live е като пазаруване с приятел, който е и личен стилист“, казва Пейдж ДеСорбо, която стартира нейното участие в канала през юни.

 „Мога да споделям мнения, да демонстрирам продукти и да помагам на клиентите да открият следващата си страхотна находка.“

Компанията заяви, че през 2023 г. над 1 милиард клиенти в САЩ и Индия са гледали видеоклипове на Amazon Live на десктоп, мобилни устройства и Fire TV.

Клиентите могат да получат достъп до канала, като преминат към раздела „Live TV“ в Prime Video, Fire TV или приложението Freevee.

Интерактивното изживяване е достъпно и на Amazon.com/live на десктоп и мобилни устройства.

Източник на новината: https://www.netinfluencer.com/.

Няма коментари

Подобни

Yoanatod – Мода, майчинство, лайфстайл

  Име: Йоана Стоянова Instagram профил: yoanatod Основни теми в комуникацията: Мода, майчинство, лайфстайл Брой последователи в Instagram: 1079 Блог: www.yoanatod.com Гордост: Успявам да съм ...