Където инфлуенсърите и брандовете споделят

Ради Бичева – Здравословни рецепти, чиста храна и чиста козметика

0

 

Име: Ради Бичева

Instagram профил: Radi Bicheva

Facebook профил: Подправено с любов

Основни теми в комуникацията: Здравословни рецепти, чиста храна и чиста козметика, продукти за ученика, живот с нулев отпадък, семейни пътувания и занимания с деца, живот близо до природата, грижа за тялото, отслабване без диети, личен споделен опит в борбата с Инсулинова резистентност и редуциране на високи нива на КЗ без лекарства – менюта, съвети, тренировки, забавната страна на живот с тийн у дома, грижа за женското здраве след 40+

Брой последователи в Instagram: 1383

Брой последователи във Facebook: 6k

Блог: https://radi-homemade.blogspot.com/

Гордост: Все още имам твърде малък опит – предимно на бартерни начала.

Бизнеси, които предпочита: Подкрепям Бг брандове, които кореспондират с основните ми интереси на комуникация. Бих подкрепила всеки бранд, който лично тествам и одобря за себе си и моето семейство – храна, козметика, грижа за дома и женското здраве, продукти за ученика –  книги, образователни игри, пособия за ученика и т.н. Бих подкрепила брандове с кауза и мисия насочена към по-здравословен живот и опазване на природата.

Статия с Ради за Детските градини: „Безглутенови закуски за деца”

Важно: В работата ми много ми помага това, че съм биолог – чета и превеждам в оригинал от английски и руски научни статии, за да мога да съм „в крак“ с новостите по отношение на борбата ми с ИР и повишени нива на КЗ и като цяло в грижата за женското здраве след 40+.

Град: София

Няма коментари

Подобни