Йоана Каменова – Развитие на Инстаграм и лайфстайл блог с полезно съдържание

Име: Йоана Каменова

Instagram профил: yoanakamenova_

TikTok профил: @yoanakamenova_

Основни теми в комуникацията: Развитие на Инстаграм и лайфстайл блог с полезно съдържание.

Брой последователи в Instagram: 9800

Брой последователи в TikTok: 21.6 k

Гордост: Работила съм само с известни брандове, доказали се във времето! Рекламите, които правя не са натрапчиви, аудиторията ми ги приема с удоволствие. Брандовете, с които работя, винаги са оставали доволни от мен, като с всеки от тях съм продължила партньорство!

Бизнеси, които предпочита: Предпочитам признати брандове, самата аз се доверявам повече на такива. Аудиторията ми харесва естетическите ми сторита, като повечето са свързани с лайфстайл! Затова и предпочитам да работя с козметични и модни фирми, както и хотели!

Важно: На 20 години съм, от малко родопско градче, Девин, с богата природа и уникални гледки! В момента съм студентка в Софийски университет ,,Св. Климент Охридски” със специалност Математика и информатика. Имам доста изкарани курсове за дигитален маркетинг, за качествено създаване на reels, също и нюх за естетически и добре обработени снимки и stories. Показах знанията си чрез видеа в TikTok, така и задържах една зряла и възпитана аудитория, която е най-голямата ми гордост и опора!

Абонирай се за инфлуенсър новини

Обещаваме да изпращаме само новини и информация за инфлуенсъри и брандове от България и света

Ние не спамим!

Оставете първия коментар

Тази статия може да ви хареса:
Инфлуенсър и афилиейт маркетинг на практика в специалното събитие Brand Your Influencers