Където инфлуенсърите и брандовете споделят

KalinBaby – Възпитание, Монтесори философия, здравословно хранене, ежедневието на един тодлър

0

Име: Калин Петков

Instagram профил: KalinBaby

Facebook профил: KalinBaby

Основни теми в комуникацията: Детска мода, играчки, образователни материали, книги, продукти за детето, възпитание, Монтесори философия, здравословно детско хранене, детска градина, ежедневието на един тодлър

Брой последователи в Instagram: 1134

Брой последователи във Facebook: 380

Блог: Кулинарен блог на мама

Гордост: На първо място със сериозното отношение. С това, че брандовете харесват в нас естественото и неподправено представяне на техните продукти, които използваме наистина и дългосрочно, а не само за рекламен пост еднократно. Нашите последователи са наясно с това и когато ние представяме нещо ново за нас ,то сме максимално обективни и честни в оценката си за продукта! Това се получава само когато интересите ни са взаимни. Ценим всичко красиво, качествено и практично.

Гордеем се , че винаги има обратна връзка и оценка, която до сега макар и с малкия ни опит винаги е била положителна.

Бизнеси, които предпочита: Детска мода, дрехи, артикули за детска стая и дома като цяло, други детски артикули, образователни материали, играчки, здравословни детски храни и продукти свързани с храненето, детски книжки, книги в помощ на родителя.

Важно: Активността ни в социалните мрежи е породена от това да представим, че родителството и отглеждането на дете не е толкова стресиращо и профилът на един тодлър не е вечно хленчещо дете. И това не защото крием лошото в ежедневието си, а просто с точната нагласа и правилна философия усмивките са гарантирани. А ние точно това пораждаме у всеки видял поредната снимка или видео на Калин, докато хапва нещо вкусно или готви с мама, докато играе с любимите играчки или разказва сладко за поредния изминал ден в градината.

Нашите последователи, пред погледа на които KalinBaby расте, са хора, които ценят това един родител да отдаде всяка минута на детето си, дори то вече да посещава детска градина, а родителите да са на пълен работен ден.

С много любов, търпение, занимания и максимално обгрижване (не разбирайте глезене) един малък човек още от бебе може да разбира своите желания, чувства и емоции, стига да има кой да отговори насреща адекватно в полза и на двете страни.

Решението едно дете да получи такава голяма показност е абсолютно отговорно и под родителски контрол. Всяка информация е с добронамерени цели и по никакъв начин не цели да изложи или засрами едно дете в сегашно или бъдеще време.

Профилът е представляван от моята майка Ирина Андреева.

Град: Тетевен

Няма коментари

Подобни