Мария Върбанова – Красота, лайфстайл и пътувания

Име: Мария Върбанова

Instagram профил: @mariyavlv

Основни теми в комуникацията: Красота, лайфстайл и пътувания

Брой последователи в Instagram: 7351

Блог: https://www.mariavarbanova.com/

Блог Traffic: 345 site session, 216 unique visitors (last 30 days)

Гордост: Искрена, отговорна и креативна. Смело мога да кажа, че съм искрена и истинска във всичко, което споделям, създавам и представям за брандовете на аудиторията си. Работя с брандове, които аз самата харесвам и от които съм доволна. Винаги споделям собственото си мнение, такова каквото е, искрено на база моя опит с продуктите/услугите на бранда. Прилагам най-новите дигитални и маркетингови стратегии, за да достигнат публикациите ми до по-широка аудитория, без натрапчива и директна реклама.

Бизнеси, които предпочита: Брандовете, с които най-често работя са козметични брандове (бяла и декоративна козметика). В блога най-често споделям обстойни ревюта на грим продукти или бяла козметика, както и лични преживявания от пътувания, модни вдъхновения, грим визии и тенденции. Отворена съм за различни, предизвикателни, нови бизнес предложения. Търся брандове, с които да работим дългосрочно, а не еднократно промотиране на продукт.

Гост в блог публикация: „Блогърите препоръчват: Любими коледни филми / Блогмас 2021” 

Важно: Държа на дългосрочните партньорства, за да изградим по-автентично представяне на бранда и продукта. Съдържанието, което създавам за бранда, винаги обсъждам и предоставям предварително за преглед. Предлагам създаване на публикация със снимка в социалните мрежи, поредица Stories, Reel видео и блог публикации.

Град: София

Абонирай се за инфлуенсър новини

Обещаваме да изпращаме само новини и информация за инфлуенсъри и брандове от България и света

Ние не спамим!

Оставете първия коментар

Тази статия може да ви хареса:
Symphony Avatars е новият AI инструмент на TikTok за дигитални аватари