Където инфлуенсърите и брандовете споделят

Мартина Сергиева – Пътувания, мода, здравословен начин на живот

0

Име: Мартина Сергиева

Instagram профил: martina_sergieva

TikTok профил: @martinasergieva_workout

Основни теми в комуникацията: Пътувания, мода, здравословен начин на живот

Брой последователи в Instagram: 8566

Брой последователи в TikTok: 16.1 k

Блог: https://mybeautifulseeing.com/

Гордост: Лесна, бърза и коректна комуникация. Дългосрочни партньорства с цел изграждане на доверие от страна на аудиторията ми към бранда. Изготвяне на различен тип съдържание – пост, reels, стори, видеа, блог статии и различни канали, в които да бъде споделено – Instagram, TikTok, Blog. Брандовете ми се доверяват и ми дават свобода да реализирам идеите си.

Бизнеси, които предпочита: Хотели, авиокомпании, козметични брандове, модни брандове, хранителни вериги, ресторанти, туристически агенции и всеки бранд, с който намеря допирна точка, бих използвала продуктите/услугите му и ще се впише органично в профила ми.

Агенция, от която е представлявана: Имам профил в Influ.ai

Статии с Мартина: „THE #AWARDS – кои са най-добрите създатели на дигитално съдържание?”

„The#Awards”

„5 тренировки от българските инфлуенсъри”

Важно: Завършила съм журналистика, ПР и дигитален маркетинг и прилагам всичко научено в работата си в социалните мрежи. Старая се всеки пост да бъде изкуство, а не натрапчива реклама. Номинация за Breakthrough of the year в The #Awards 2022.

Град: София

Няма коментари

Подобни

Да си върнем Instagram

Разбираме, че социалните мрежи и целият свят се е променил, когато не шефовете, а потребителите и инфлуенсърите определят промените и пътя на развитие на една ...