Където инфлуенсърите и брандовете споделят

„Brand Your Influencers“ – първото събитие за инфлуенсър и афилиейт маркетинг определи новите тенденции и очаквания за създателите на съдържание в България

0

На 03.06.2024г.  Aura by Bamboo се превърна в център на вдъхновение и иновации, като бе домакин на едно от най-горещите събития в областта на инфлуенсър и афилиейт маркетинга – „Brand Your influencers“. Организирано от Radostna & Influencer Media Bulgaria, то събра 14 лектори и над 130 гости.

Събитието, което привлече вниманието на маркетинг специалисти и инфлуенсъри от цяла страна, предложи цялостна перспектива върху теми като брандиране на инфлуенсъри, афилиейт маркетинг и създаване на успешни инфлуенсърски кампании.

С множество интерактивни панели и стимулиращи дискусии, участниците имаха възможност да се запознаят с последните тенденции в индустрията и да обменят опит и най-добри практики от лекторите. Експертите не само представиха новаторски стратегии и подходи, но и отговаряха на въпроси и предизвикателства, които възникваха от публиката.

Лектори на събитието бяха изключително впечатляващи и професионалисти от маркетинговата индустрия. Те споделиха ценни практически съвети и разкриха последните тенденции в областта на инфлуенсър маркетинга и афилиейт програмите.

Никола Илчев, създател и главен организатор на Balkan Ecommerce Summit, разкри невероятни примери и истории от Китай и как там онлайн магазините ползват инфлуенсъри, популярни лица и създатели на съдържание.

Radostna описа накратко всичко, което трябва да знаем за работа с инфлуенсъри и афилиейт програми, как да си брандираме 100 нано и микро-инфлуенсъри наведнъж.

Веселин Стоянов от Adscout.io ни въведе в ново поколение афилиейт програма.

Георги Костадинов от Cashway.bg очерта най-важните стъпки при избор на инфлуенсъри и афилиейт програми и обяви страхотна възможност за всички създатели на съдържание да спечелят веднага 100 лв.

Петя Демиревска, Мария Бараковска, Елвира Спасова и Зорница Димитрова от агенция DNK дадоха страхотни примери с кампании на техни клиенти като Сладкарници Неделя и не само.

Красимира Кaдиева от Krasimira Kadieva Law Firm ни обясни за договорите и как да запазим собствена марка в България и Европа.

Проф. Христо Кафтанджиев от Софийски университет ни изуми с видеа от чужбина, които показват отлични и ужасни решения за инфлуенсър маркетинг.

Ренета Иванова от Кey Аcademy заедно с Мари Шуманова и Виктор Стоянов ни дадоха повече детайли за работа с големи и малки профили в платформата на keystars.com.

Георги Караманев от Digital Stories говори за неговата инфлуенсърка Елена, създадена от изкуствен интелект.

Насладихме се на презентации, дискусионни панели, много разговори, подаръци и настроение, което не спря и след края на официалната част.

Събитието завърши с незабравимо парти в градината на ресторанта, където участниците продължиха да обменят идеи и да се запознават в неформална обстановка.

„Brand Your Influencers“ представи изключителна възможност за вдъхновение и обучение, оставяйки участниците заредени с нови идеи и стратегии за приложение в техните маркетингови кампании.

Brand Your Influencers – специално събитие за инфлуенсър и афилиейт маркетинг с презентaции се случи със специалното участието и партньорство на:
AdScout – Афилиейт програма от ново поколение.
Cashway.bg – Предпочитаната кешбек услуга в България.
Ciela Books – Ciela books любезно предостави на всеки гост книга.
Dr.Switz – Богат избор от натурални хранителни добавки.
Reviewly – Предоставяме възможност на бизнеса да използва силата на обратната връзка от клиентите, превръщайки всеки отзив в стъпка към постигане на по-голям успех.
Shimani Bulgaria – Българска колагенова анти-ейдж козметика от ново поколение. Продуктите на SHIMANI могат успешно да заместят голяма част от инвазивните процедури като мезотерапия, ботокс и поставяне на филъри.
SkyVision.bg – Вдъхновени от емоцията, смелостта и приключенския дух, ние правим лесно подаряването на екстремни и приключенски подаръци – подаръци, които създават незабравими спомени и остават в сърцето завинаги! Изненадайте с готов за поднасяне Ваучер за подарък сега!
The Studio – Боян Христов от the studio улови всеки един момент от събитието „Brand Your Influencers“
Melly Jolly – Школа за изучаване на английски език по методологията Jolly Phonics за деца в предучилищна възраст, основана на игрови и мултисензорни подходи
BENU България – Аптеки BENU предоставиха на всички гости
Katsarov Design – готови софтуерни решения и по поръчка.
GlowEvents by Nukova – Декорацията, която ще промени събитието и спомените ви,
Eventplus.bg
Dama.bg
Madamsko
Keystars.com – платформата, която улеснява работата между брандове и инфлуенсъри
в AURA by Bamboo RestoClub.

Ритика – Рокли под наем – РИТИКА ти дава възможност да не се затрупваш с вещи, да пестиш и в същото време – да изглеждаш ослепително, когато пожелаеш или имаш нужда. Роклята на Radostna беше предоставена от Ритика.

Още за събитието вижте тук: https://conference.influencermedia.bg/ .

Няма коментари

Подобни