Collabs е новата програма на Shopify, която цели създателите на съдържание да печелят повече пари директно в платформата

01.09.2022

Shopify Collabs е поредната програма, която свързва търговците с инфлуенсъри или създатели на съдържание с цел партньорство и повече продажби.

За да станат част от програмата, инфлуенсърите трябва да кандидатстват за Shopify Collabs акаунт, след което ще могат сами да търсят подходящи за своята аудитория търговци.

Когато създателите на съдържание открият брандове, които им допадат, могат да партнират с тях и да създадат специално подготвен списък с продукти, които да споделят в социалните мрежи през специален линк. След покупка на тези продукти, инфлуенсърът получава плащане в Pay Pal сметката си спрямо договорката.

Така двете страни са печеливши – едните продават, другите печелят за усилията си, че са осигурили още един канал за тези продажби. Търговците имат изцяло контрол върху линкове, промокодове и следене на продажби от този създател на съдържание за неговите продукти, защото всичко се случва в неговия Shopify акаунт.

Абонирай се за инфлуенсър новини

Обещаваме да изпращаме само новини и информация за инфлуенсъри и брандове от България и света

Ние не спамим!

Оставете първия коментар

Тази статия може да ви хареса:
Как един инфлуенсър може да рекламира вашия продукт почти безплатно