Където инфлуенсърите и брандовете споделят

Какво се случи по време на Инфлуенсъри срещат брандове: TEAM FEST – от Elizabeth Fame

0

Този път събитието се проведе в сърцето на столицата, а именно в PM CLUB. Със стартов час 18. започнаха да се тълпят шармантни инфлуенсъри и разнообразна гама от брандове, както и доста представители на агенции.


В 18 и 30 часа ивентът беше официално открит по изключително оригинален начин, който се оцени предимно от женската част от присъстващите, но не само. Двама професионални танцьори завладяваха сцената с пърформънс на така популярния хит на Backstreet boys- As long as you love me от близкото минало, който и в момента жъне невиждан успех сред младежите в Tik Tok, а след това нагорещиха страстите буквално до пурпурно.

Облечена в розово, като нейна запазена марка, Radostna посрещна всички гости от сцената и обяви тийм лидерите на отборите и задачите в Team Fest-a.

Щастлива съм, че отново толкова много инфлуенсъри и бизнеси сме на парти и ще се забавляваме заедно днес, а утре надявам се да създаваме по-силни и ефективни партньорства.

Radostna

Малко повече за активностите на събитието:
Още на входа при пристигането си всеки гост имаше възможността да тегли номер, който е обозначен с определен цвят. Цветът те изпраща директно към отбора ти, като заведението беше предварително украсено с цветни кътове и лесно можеш да познаеш спрямо цвета си, къде е твоят отбор. А номерът на талончето е твоят шанс за печалба в томбола, чиито награди бяха любезно предоставени и подбрани от партньорите на ивента – Cleopatra Sex Shop, Vedra Pharmacy, Radostna.

Какво правиха отборите?

Основната цел на всеки участник в екипа беше да се запознае с останалите и да създаде солидна основа за бъдеща комуникация. Всеки отбор получи 5 различни думи (повярвай ми, нямаха нищо общо по между си), с който трябваше да измисли продукт, маркетинг кампания за популяризирането му и слогън, с който да бъде представен. В един от отброите например думите бяха:
опера
палто
смърт
муха
салата

Под зоркия контрол на тийм лидерите имаше страхотни предложения и идеи. 30 минути бяха отредени за работа на екипите, а после трябваше да представят идеята си на сцената, като от всеки отбор бяха излъчени говорители, които се наеха с това да обяснят пред над 250 гости, какво, защо и как е сътворил отборът им.

За да могат отборите да са максимално продуктивни, освен стимулът от наградата и подаръците от Ina Essentials, от сладкарница Cakebox.bg се бяха погрижили с много вкусни и разнообразни изкушения, който красиво бяха подредени по масите на клуба.

За музикалното настроение се погрижиха Алекс и Деси, който забавляваха гостите с прекрасните си изпълнения и рязко провокираха желание за танци и усмивки.

След обявяването на отбора победител и връчването на наградите на всички съотборници, се проведе и така чаканата томбола.

В лобито на PM Club страхотните Ina Essentials бяха сътворили в чудни декори за снимки, на които инфлуенсърите не успяха да устоят. Освен това още с идването посрещаха всеки инфлуенсър с възможност за бъдещи колаборации чрез тяхната партньорска програма.

Хиляди благодарности на всички замесени в това полезно, приятно и иновативно събитие, а именно на всички създатели на съдържание, брандове и агенции, както и на партньорите на събитието: Ina Essentials, KeyStars.com, Cakebox.bg, MellyJolly, GlowEvents by Nukova, Dama.bg, Madamsko.com, Vibes.bg.

А за хората, който не успяха да дойдат – спокойно, скоро ще обявим следващата дата!

Целувки от мен,
Elizabeth Fame

P.S Всички снимки от събитието са тук: https://drive.google.com/drive/folders/1c6tn0YQKKrm2F1D50k8ah0cc0QM8bHQb?usp=sharing

Няма коментари

Подобни