Където инфлуенсърите и брандовете споделят

Маркетинг, онлайн магазини, SEO, инфлуенсъри и още на Online Advertising Bulgaria

0

Конференция за дигитален маркетинг, eCommerce, SEO, PPC, CRM Marketing на агенция Netpeak и Octopus Events ще се случи на 27.10.2022 в Sofia Tech Park с над 15 лектори, 500 участници и експо зона.

Темата за бизнеса и социалните мрежи, инфлуенсърите и създателите на съдържание ще бъде засегната в няколко презентации. 

Бизнес и маркетинг ще се срещнат в специално създадения панел, за да научите как те могат ефективно да си взаимодействат за постигането на най-добрите резултати.

Под формата на интервюта и панелни дискусии ще бъдат представени казуси, актуални тенденции и перспективи за развитие на различните бизнес ниши.

Ако имате онлайн магазин или продавате физически, ще намерите нови решения и вдъхновения как да увеличите приходите си като подобрите детайли от рекламата или комуникацията си.

Като партньор на Online Advertising Bulgaria, Инфлуенсър Медия България предлага 15% отстъпка от цената на билета с промокод 

buy15

Билети се продават тук: https://oa.netpeak.bg/thank-you-page

No comments

Подобни

Мърчът на инфлуенсърите изгражда по-дълбока връзка с феновете, но внимавайте кога и как го създавате – интервю с Ива от Sunday Habit

Ива Велчева е съосновател на онлайн платформата за мърч Sunday Habit и също на Sunday Media – дигитална агенция, фокусирана върху инфлуенсър маркетинг. Има образование ...