Където инфлуенсърите и брандовете споделят

Instagram се вдъхновява от новото приложение за младежи BeReal

0

Дори и да не сте чували за новото приложение тип социална мрежа BeReal, по което младежите се увличат, то вече е регистрирало над 10 милиона сваляния и представлява споделяне на реални моменти от ползвателите му. Без филтри, без излишна обработка, просто получавате нотификация да споделите какво правите в момента и двете ви камери на телефона снимат едновременно. Имате две минути да се включите в дневното предизвикателство.

И всеки път, когато се случва нещо ново, превръща се в тренд, Instagram и другите социални мрежи се опитват да копират, за да са в час с търсенето и желанията на най-младата си аудитория.

Вдъхновени от BeReal, екипите в Instagram вече тестват режим, в който работят и двете камери, за да уловят момента и емоциите на ползвателите. Допълнително се пробва и QR код, който дава възможност на приятелите да видят в реално време къде точно се намирате, защото се отваря карта с локация.

Дали всички тестове ще влязат официално в приложението и дали няма да застрашат най-младата аудитория с все повече и реално споделена информация, ще следим с интерес. А как ще се отразят на брандовете и инфлуенсърите в тези социални мрежи, е дори още по-любопитно.

 

 

 

 

 

Няма коментари

Подобни