Как да увеличите продажбите на онлайн магазина си с TikTok

Тази и други ключови теми за вашия онлайн бизнес ще разберете по време на eCA Conference “Best Practices”, 05-ти октомври, София Тех Парк.

Водещи експерти по електронна търговия от България и света се събират в София за новаторско събитие, което обещава да предефинира най-добрите практики в електронната търговия. Десетото юбилейно издание на конференцията на eCommerce Academy ще се случи на 5-ти октомври 2023 г. в София Тех Парк и всичко по време на събитието ще бъде свързано с

„Най-добрите практики“ – лекции, нетуъркинг, експо, поп-ъп магазини, награди.

Тазгодишната издание на eCA Conference “Best Practices” може да се похвали с впечатляващ състав от лектори, включително представители на TikTok, The Marketer и експерти в областта на изкуствения интелект, всички дълбоко вкоренени в глобалните тенденции в електронната търговия. 

От малкия семеен бизнес до големите световни платформи за онлайн търговия – със сигурност ще има ценна информация и за вашия електронен магазин.

Себастиан Шмигелски ще бъде първи лектор на конференцията. Той отговаря за изграждането и развитието на връзки с ключови клиенти за електронна търговия в региона на Централна Европа. Преди това е работил във Facebook в продължение на 11 години с клиенти за електронна търговия и пристига в България, за да покаже потенциала на TikTok пред българските онлайн бизнеси.

Калоян Илиев от Uwear.bg ще ни преведе през процеса по изграждане на семеен бизнес до разпознаваем и предпочитан бранд, Александър Ботев от The Marketer ще ни „задържи“ клиентите ни с лоялни програми, а в дискусионните панели с журито от наградите за електронна търговия ще разберем добрите и напълно погрешните практики при българските онлайн магазини.

Иновативната изложбена зона ще събере над 30 доставчици на услуги за електронна търговия. Всички те ще покажат своите иновативни и практични инструменти за подобрение на всеки онлайн бизнес. Бъдете готови за множество нови партньори. 

Посетителите ще станат свидетели на уникални поп-ъп магазини, които през целия ден ще функционират и демонстрират реално как се продава и в същото време се изграждат нови бизнес контакти.

Вълнуваща новина е партньорството на eCommerce Academy с Volkswagen България, които ще предоставят възможност на гостите да тестват чисто нови модели електрически автомобили от марките им. 

Конференцията ще завърши с бляскава церемония по награждаване на “Звездите в онлайн търговията”, които са успели да отличат своите онлайн магазини в България през изминалата година.

Двигателят на това иновативно и трансформиращо бизнесите събитие е Никола Илчев, който призовава:

Не пропускайте да получите безценен поглед към бъдещето на електронната търговия. Присъединете се към нас на 10-ата юбилейна конференция на eComemmerce Academy и отключете тайните на успеха преди конкурентите си. Планирайте  2024 г. още днес!

Регистрацията за конференцията се случва тук: https://conference.ecommercebg.com/ , където можете да се запознаете детайлно с програмата, лекторите, партньорите и участниците.

За организатора на събитието: eCommerce Academy e aкадемия за електронна търговия, доказала се през годините като надежден източник на полезна информация за онлайн продажби, инициатор на редица събития за електронна търговия, издател на 2 книги и създател на едни от най-богатите YouTube и Podcast канали за електронни търговци у нас. Академията организира и един от най-популярните конферентни формати, не само у нас, но и на международно равнище – Balkan eCommerce Summit.

Абонирай се за инфлуенсър новини

Обещаваме да изпращаме само новини и информация за инфлуенсъри и брандове от България и света

Ние не спамим!

Оставете първия коментар

Тази статия може да ви хареса:
MOTOROLA представи изцяло AI-създадено модно ревю