Където инфлуенсърите и брандовете споделят

Златните приказки – Приказки, детски книги, родителство, възпитание, свободно време

0

 

Име: Диляна Атанасова

Подкаст: Златните приказки

Instagram профил: Златните приказки podcast

Facebook профил: Златните приказки podcast

Основни теми в комуникацията: Приказки, аудио приказки, подкасти, детски книги, родителство, възпитание, гатанки, стихове, свободно време, полезни продукти, грижа за околната среда

Брой последователи в Instagram: 3980

Брой последователи във Facebook: 1764

Брой последователи в Spotify: 2000

Гордост: Рекламирам книги, продукти, услуги и съм част от кампании, които харесвам истински и за които вярвам, че носят стойност. Най-често в работата ми се случва да пиша ревюта за книги, които първо чета на себе си и дъщеря ми и след това споделям на аудиторията си за тях. След мои препоръки имам доволни хора, които поръчват и са щастливи от избора си, а в мое лице виждат човек, който говори откровено за това какво харесва и какво не, така че крайният резултат да бъде ненатрапчив.

Бизнеси, които предпочита: Бих предпочела да работя с издателства, нови автори, приложения в подходящата сфера, продукти, услуги в сферата на консултантството (имам консултанти по сън), солни стаи и други или кампании, за които има смисъл да се говори и хората да знаят за тях.

Статия с Диляна за Детски книги.com : “Професия РАЗКАЗВАЧ пред микрофона”

Важно: Подкастът е много слушан и успешен, като добива популярност и извън пределите на страната ни. Включен е в класации в Spotify (плюс 1-во място в Kids&Family повече от година) и Apple Подкасти – Испания, Италия, Германия, САЩ, Турция, Южна Африка, Сингапур, Казахстан, Хонконг и др. Подкастът има повече от 11 000 слушатели и над 340 000 пускания. По-ценното е, че моята мисия е не просто да припомня стари, любими приказки, които да оживеят за малки и големи, но да отделя най-вече малките от екраните и им подаря повече семейно споделено време.

Град: София

Няма коментари

Подобни