Където инфлуенсърите и брандовете споделят

Gombashop, Ardes.bg и Influsights подкрепят срещата между инфлуенсъри, брандове и агенции

0

На 12.02.2023 ще се проведе The LOVE MATCHING event от 17 часа в Culture Beat Club в София. Събитието цели да запознае, сближи и открие общ разговор между заинтересованите да работят заедно в сферата на инфлуенсър маркетинга.

Този формат се случва за втори път след партито през октомври 2022, когато гостите потвърдиха нуждата от повече такива срещи в неформална среда.

Два дни преди Св. Валентин и празника на влюбените решихме да поставим закачливо съвпадението между инфлуенсъри и брандове, защото макар и така представена, темата е сериозна и включва ценности, естетика, визия и най-вече начин на комуникация, за да се получи синергия и ефективно парньорство в името на повече разпознаваемост, ангажираност и продажби.

Програмата на събитието ще е свободна, неангажираща и дори интровертите ще успеят да извлекат ползи и нови контакти.

Как?

Още на входа бъдете готови да получите предизвикателство при настаняването си.

После ще преминете през забавно-любовни кътове за снимки, където партньорите ни ще ви очакват с изненади. 

GombaShop, при които можете да стартирате онлайн бизнес и магазин за часове, ще представят най-новия си инструмент за LIVE SHOPPING, от който могат да се възползват малки и големи електронни търговци, инфлуенсърите, които да ги промотират и дори да продават собствените си продукти там, както и всички, които все още се чудят дали и как да започнат бързо и лесно свое онлайн пространство, през което да продават. 

 

 

Influsights.bg ще ви зарадват по няколко направления – освен подаръците, които са подготвили, ще имате възможност да се регистрирате безплатно в платформата, която среща инфлуенсъри и брандове, за да match-не най-подходящите и в духа на събитието да създаде истинска “любовна връзка” между тях, която да носи позитиви в дългосрочен план.

 

Ardes.bg, един от най-големите и водещи онлайн магазини в България, се включва в събитието, за да напомни, че всички ние създаваме и консумираме съдържание, което трябва да бъде отлично технически обезпечено. Геймърите и бизнес представителите ще останат доволни от всички специални решения, които онлайн и физическите магазините Ardes предлагат, а инфлуенсърите могат още сега да погледнат афилиейт програмата в сайта им.

 

Ние от Инфлуенсър Медия България заедно с Radostna ще се погрижим за специалните гости, новата и любопитна информация за инфлуенсър маркетинга в България, както и за кът за снимки, от който да си останете “влюбени” в събитието.

Регистрацията ще бъде отворена още няколко дни, така че възползвайте се, поканете и приятели, защото не се знае в кой момент от тяхното професионално и бизнес развитие ще им се наложи да работят с инфлуенсъри.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ:

https://forms.gle/WXY2yCN5WEk2nsVr6

Ако все още се съмнявате, че мястото ви е на the LOVE MATCHING event, вижте снимки от предишното парти, за да усетите настроението и да се убедите:

Няма коментари

Подобни

Защо да НЕ работите с инфлуенсъри за вашия бизнес – отговаря Мирослава Владимирова, собственик на онлайн магазини от 2013 г

Всеки ден чуваме много и структурирани причини защо да ползваме инфлуенсъри. Мирослава обаче се съгласи да разкаже защо това не работи за нея и защо ...